Jump to content

Search the Community

Showing results for tags 'hid'.



More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General Forums
    • General Automotive Chat
    • New Member Introductions!
    • Members Rides
    • Car Photoshoots
    • Motorsports
    • Event Coverage
  • Classifieds
    • Latest Parts from our Sponsors
    • Cars for Sale
    • Bikes for Sale
    • Parts for Sale
    • Stuff for Sale
    • Wanted to Buy
  • Sponsors Forums
    • Sponsor Forums
  • Technical & Support
    • Fabrication & Customisation
    • Car Audio & Electrical
    • Nissan Silvia (nissansilvia.com)
    • Nissan Skyline (skyline-gt.com)
    • Nissan GTR (gtroc.com)
    • Nissan 350z (350tuned.com)
    • Toyota (ttuned.com)
    • Mazda (mazdatuned.com)
    • Subaru (subituned.com.au)
    • Mitsubishi (evotuned.com)
    • Honda (hondatuned.com)
    • Euro (eurotuned.com.au)
    • 4WD Chat
    • Bikes
  • Lifestyle
    • General Off Topic Discussions
    • Sports Forum
    • Holidays & Travelling
    • Fitness Diet Bodybuilding
    • Tech & Gadgets
    • Computer & Video Games
    • Movies, Video & TV
    • Music
    • Girls ONLY chat
    • Jokes & Fun Stuff
    • Art, Graphics & Photography
    • Careers & Jobs
  • State forums
    • Australia - South Australia
    • Australia - Victoria
    • Australia - New South Wales
    • Australia - Queensland
    • Australia - Western Australia
    • Australia - ACT
    • Australia - Tasmania
    • Australia - Northern Territory
  • ADMIN & HELP
    • **WEBSITE HELP FORUM**

Calendars

  • Show All
  • Australia - National
  • Australia - QLD
  • Australia - NSW
  • Australia - VIC
  • Australia - ACT
  • Australia - TAS
  • Australia - SA
  • Australia - WA
  • Australia - NT
  • New Zealand
  • Japan - Asia
  • United States & Canada
  • United Kingdom
  • Europe
  • International

Found 2 results

  1. Hi guys I noticed last night that my left headlight was not working. The previous owner had done a HID conversion which was working fine until last night. I checked the fuse box in the engine bay and noticed that the 15A blue fuse for the left-hand headlight had blown. I replaced the fuse with a new 15A one and went to turn on the headlights and had the same issue with only the right side working. The newly installed 15A fuse had also blown. So I'm just wondering if it's more than likely the case that the HID ballast on the left side is causing the fuse to blow? Any input would be great. Fro what I can tell the HID ballasts seem to be wired directly to the battery
  2. Looking at installing auto leveling hids on my ADM S15, I am aware that the JDM spec has this feature on certain models and I'd like to have it on mine too. I had contacted Bosch and they informed me they only make it for "Prestige European vehicles" -_-" anyone know of any other companies that have this HID product or a device I can install it on my current HID? (I have tried ebay without success) Thanks
×